Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Det är den tiden på året
Då träden återigen
Börjar ömsa sina skinn
Då trädens löv inte längre
Är lysande gröna
Utan matt orangea

Det är den tiden på året
Då alla människor
Byter skepnad
Då vi omger oss
Med ljus för att
Slippa ångesten

Det är den tiden på året
Då hemligheter avslöjas
För sina förövare
Då sanningen kliver fram
I mörkret
Av denna tid på året
Som vi kallar hösten




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-12 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg