Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


12okt12

Smörgåsen glider
fram, buren av ostvinden
i egen gräddfil

 

Kontrasten sjunger
i motsatsernas skymning
Likheten lockar

 

Cirkelns kvadratur
mäter tidens rektanglar
i räta linjer

 

Hypotenusan
beaktar kateternas
rätvinkliga budskap

 

Tungspenen dryper
av skorrande vibranter
utan stämbandston




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP