Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktigt oskrivet


Som den förunderligaste av sagor,
lagd i försiktiga mönster över min hud,
är mellanrummet där vi möts

Och när jag inte längre försöker lyssna
kan jag äntligen höra dina händers berättelse om
och se allt som skimrar när du kysser mig

För det är i det utelämnade, 
det vackraste blir stående
och där ingenting behöver sägas, 
blir allting sagt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 295 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-10-12 14:56



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbar poesi!
2012-10-15

  evana
Fantastisk text!
2012-10-13

  Katinka VIP
Fint. Tycker om att lyssna på den känslan.
2012-10-12

  Shambalaman
Mycket snyggt och intelligent, tack /p
2012-10-12

  Nanna X
så sant när det händer.. men så svårt att lita på när det inte är där.
2012-10-12

  Celticgirl
Håller med om att sist stycket är riktigt vasst.. Så bra:)
2012-10-12

    ej medlem längre
fint skrivet. sista stycket är underbart.
2012-10-12

  pussflufftess
Vackert
2012-10-12

    ej medlem längre
Så fantastiskt vacker ...
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP