Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Jag vill omfamning dig

ta dig i famn

trösta dig med värme

och känsla.

Ge dig det du söker

och som jag vill ge dig.

Någonstans betyder

det som du och jag har något.

Många skulle bli avundsjuka

om de visste vad vi har.

Efter våra famntag

vill jag ta dig

på en universell resa

där vi är bara du och jag

känslosamt förenade. 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-12 19:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2012-10-13

  Ljusletaren
Så vackert ordat/kram
2012-10-13

  Chawa VIP
Mycket kärleksvärme här...!
2012-10-12

  Ninananonia VIP
Fint :)
2012-10-12

  Maj-Lis VIP
Varmt och längtansfullt
2012-10-12

    ej medlem längre
Varmt och kärleksfullt ...
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP