Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moras

Det viktigaste vi har
Som är uttryck för att samhället bryr sig
om samhällets svaga grupper
Är ett Moras

Piskan viner
Budgeten är överordnat allt
Allt har en prislapp

Personalen hålls vid gott mod
Med kompetensutveckling
Omorganisationer
Håller människor på avstånd

Staten talar om evidensen
Som lösningen

Praktiken kämpar för att överleva
Var finns analysen





Fri vers av AA VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-12 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP