Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är vi på väg....

Förbannad över tillståndet
Den ohämmade utförsäljningen
Under valfrihetens lov

Människor bortsorteras
Dugliga och odugliga

De odugliga hamnar på den
Sekunda marknaden
Och hålls till liv

Den gemensamma berättelsen
Är en yta
Utan substans




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP