Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

 

 

Jag söker dina ord 

orden som kan befria

Jag söker din röst

som kan trösta

 

Jag söker meningen

av dina ord

Jag söker tanken

bakom dem

 

Men du avslöjar inget

din röst är tyst

 

Var ska jag då 

finna befrielse?

Var kan jag då

finna tröst?

Förstå meningen

förstå tanken?

 

Svaret är tro!




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-13 02:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-10-17

  Magica VIP
..eller kanske även genom tex insikt?
2012-10-16

  Bibbi VIP
Trosvisst.
2012-10-16

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om dina ord...tryggt...
2012-10-13

  anits VIP
Mycket vackert och berörande skaldat,
tycker mycket om den här.
2012-10-13

  Ljusletaren
Gillas mycket *tumme upp* /kram
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP