Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retrodag


När din röst kärleksmjuknar

Blir jag henne

Den med ömhet omtalade
Indragen, närdragen, famnad
Som något fint, en liten skatt

Funnen

Då vill jag långsamkyssa dig
och låta dagen bli en önskedag

En retrodag med snurräpplen




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-13 13:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) en underbar och härlig dag...
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP