Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ni som vill!

Söker ibland ensamhet och stillhet
just för att jag vill och behöver det

Stannar hela världen ibland
just för att jag vill och behöver det

Mitt hjärta bultar
fullt av liv

Kom ni som vill!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-14 11:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert är ditt hjärta..
2012-10-18

  anits VIP
Mycket fint skaldat, tycker också
om tystnaden
2012-10-15

  Ljusletaren
Så himla bra ordat ... så här känner jag också ibland fastän jag går hemma varje dag ;.)
/kram
2012-10-15

    ej medlem längre
Du rör vid starka känslor och behov på ditt alldeles egna stillsamma sätt. Stor applåd till dig!
2012-10-14

  mare VIP
Stillhet och ensamhet, så viktigt !
2012-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Delar detta behov.
Njuter av en sådan helg.
2012-10-14

    ej medlem längre
gillar denna ... mycket ...
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin