Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se dessa som är i skymundan...


Är de kanske änglar, vem vet?

Ett gott hjärta får så mycket smärta då det vill leva i fred med allt som lever.

Inlever sig i andras smärtor och problem.

Utan dem skulle jorden vara ännu kallare och ogästvänligare än den är.

De är alltid redo att hjälpa andra före sig själva.

De kan skälva av smärta men ändå beredda att ställa upp för någon som behöver dem.

Vem är hjältar om inte de är.

Se dem för de är i skuggan, inte under strålkastarljus och finns överallt ibland oss och finns i alla länder.

Efter jordbävningar är det de som bänder bräder för under finns kanske liv.

De är de som medlar när det är kiv och bråk.

Tråkning och mobbning är det värsta de vet.

Är de kanske änglar, vem vet?




Fri vers av wildah
Läst 431 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-10-14 13:04



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Så otroligt fin.
2012-11-02

  melancholia
Du kanske är en ängel.

Så fint sagt om alla vackra själar där ute.
Jag råkar nog vara en av dem *inte för att skryta.....* hi hi


2012-11-02

    ej medlem längre
Fin läsning!
Visst är altruistiskt beteende både medfött, inlärt och bra, men jag ser ändå att en grupp av två har majoriteten - de som behandlar andra som de själva vill bli behandlad. Dessa människor brukar tyvärr vara de som inte fått så mycket kärlek i uppväxten och inte vet hur de ska få en balans i givande och tagande...oftast kan de inte ta emot alls vilket ibland leder till destruktiv generositet..Den andra gruppen är de som är nöjda med sig själv och har balans i sig själva och i relation till andra. Kanske är jag bitter och cynisk nu, men jag har ännu inte träffat någon från grupp 2, inklusive jag själv. Tack för inspirationen, och förlåt om jag vände på något som var jättefint egentligen..(borde jag sända kommentaren?)
2012-10-23

  erna frank
Kanske, du vet egentligen inte. Du önskar innerst inne att verkligheten skulle se ut så. Jag tycker att du beskriver bra har starka ord och det flyter bra!
2012-10-14

    ej medlem längre
Vilket skit för änglar är inget som du vet ett skit om så ge dig själv en visdom över änglamakt som finns bortom dig i ditt vetande så änglar är dom som vet att hjälpa dom som har det svårt här i livet och det är dom barnen som lider och har det så svårt så dom barnen är många så skicka en hälsning till dem om du kan det
2012-10-14

  Minkki VIP
fint, om att bända brädor för att finna liv...
2012-10-14

  Maria T
Så fint du skriver
om dessa änglar
2012-10-14

    ej medlem längre
önskar mig vingar..
2012-10-14

  Drömfångare
Borde spridas över världen, inspirera andra till att bli änglar :)
2012-10-14

  Federico Romano
Vem vet..
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah