Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan inget om poesi, jag skriver bara det jag känner för.


Sé lest

Kriterier
Du bevittnar inga
Jag besitter inga
Inventarier
Du bibehåller alla
Jag efterhåller alla
Minnen
Du återskapar nya
Jag överskapar nya
Kärlek
Du förfriskar din
Jag förminskar min
Hat
Du utplånar ditt
Jag utlånar mitt
Smärta
Du spolar förbi
Jag solar i
Hopp
Du tar en kopp
Jag snor en näve
Själ
Du hittar en ny frände
Jag tittar på




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 01:25



Bookmark and Share


    //Nikita
Slagkraftigt.
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster