Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardag


Det ringer en klocka!

Det ringer en klocka!
Endå står jag kvar i hallen med Åsnedräkten på.
Jag undrar...
Hur blev det så här?
Vem skall ta tvätten?

Hallå!!!
VEM TAR TVÄTTEN!

Ingen verkar det som.

Hur många Presidenter var det före Obama,.?

Bröstmjölk!

Ska världen gå under just den här hösten??

Vi har ju beställt stuga i fjällen!

Det ringer en klocka.

Vart fan skall man parkera om det är fullt överallt???

Miljöbil.
Jag tvättar med såpa. Det borde fan räcka!

Om sopor hade ben och klockor armar...då skulle vi vara på väg åt samma håll.

Det finns mer tårta! Varså goda. Alla får mer!

Vem sover på vinden?
Ja, vem sover på vinden.

Lillen!

Ja, la naglarna i en skål och ställde dem bredvid komposten! Hur sopsorterar man naglar?

Jag äter inte sockerkaka utan att få en kopp kaffe till. Allt måste få höra till sitt.

Du kan gå ner från bordet nu. Lampan gungar inte längre.

Tack.
Sov gott!

Släck brasan!

Det ringer en klocka.

Det gör det
var dag.










Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 22:50



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Förlåt.. men fick just en mycket oväntad skrattatack.. den här är helt underbar!!
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP