Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hål


Jag hörde ett knaster från tomhetens rymddräkt

Det är märkligt hur statisk elericitet kan uppkomma ur bara lite kvantglitter på en tom himmel,
helt strutsfri!

Pulsen var dock mig bekant, sa Tandläkaren.
Da dong, da dong. Lät det.
O så mycket marmelad på en rostad skiva.
O inga hål i osten heller.

Det verkar vara ett hål här!!!

Jag hör ett knaster.

Är det uppenbart på himlen under månskivan i kväll också?

Då borde det gå ut ljud i atomerna också.

Vad täpper vi hålet med?

Knasterband!

Jaha, dåså.

Vart sa du?

Ost!




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-10-15 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP