Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord i fri följd


Val fri följd av ord

Följ ord utan val. Valfri följd av ord. Ord följd helt förordat utan några ord i ordnad mening. Fri från ord och oord.
Ordfri följd i friad mening. Meningsfritt från ord. Följ tanken!
Så får ordet följa meningen!
Tanklöst och ordfritt.




Fri vers (Fri form) av Jaramald VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP