Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synkronicitet


Tala är silver men tiga ger guld

Ena dagen är Mo Yan i ropet,
den andra MoRaeus…
Ständigt denna villande mo…

Få lär höra Mo tala,
ens i Motala,
då han på ren svenska
kallar sig ”Hålla Käften”,
ett föredöme för alla författare
i soffprogrammens krattade manege.

MoRaeus röst däremot
klingar klar och gäll
i tv-apparater över hela landet
denna oktoberkväll.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2012-10-16 15:34



Bookmark and Share


  chrissie
Tänk så många nobla vänner som fick tji (QI)!!
skrattar bäst som sjunger sist,,,,, MOREUS är godkänd / erkänd oavsett!
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP