Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gånger tre


Tänk.

I botten av kalejdoskåpet. Ligger mönster samlade.
Hemligheter och sånger. Kärleksflät och hjärteblod.

Jag brer min själ i färg.

Uppklättrad trär jag pärlor av skratt
och lyckligheter på strå.
Lyssnar till beröringen av det givmilda.

Det gör mig ljusvarm.
Inuti.
Lägger bomull över saknadsnerverna.

-------

Förklara mig inte. Jag är ju bara. 
Komplicerat sammanstickad.
Ospelande.

Men en räddstyrd Bambi.

På livsisen. 

-------

Kärlek är vackert. Visste du det?
Jag vill lägga armar om. Och skratta nära.
Längtansmjuk med salighetsflämt.
Besvärlighetsgullig och varm.

-------- 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 207 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-16 16:26



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Gillar. Det är nästan som fler i en. Ingen nackdel alls. Gillar meningarna och undermeningarna och ditt underbara språk. Inledningen är skitstark. Det har tassat in ett m för mycket i bomull. Rätta det. Underbar dikt igen.
2012-10-18

  evana
En varm och lysande text rakt igenom!
2012-10-16

    ej medlem längre
så himla bra skrivet! gillar denna...
2012-10-16

  Solitaire VIP
Fint!
Som ett litet värmeljus
i hjärtat.
Tack <3
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP