Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtstämma




vem

band
taggtrådar

runt antilopens gracila
hopp


vem


grävde
gropen

puman föll ned i


vem

tystade
livets puls
släckte vattnens ögon



ditt sovande sinne
jägare av troféer


hör trumpeten
ljuda




taggtråden tagtråden
blommar i gardenias vita doftföljen


gropen
lyfter puman ur fångstgap

vindar

rör vid kvarvarande
träd

fåglar
väcker


bladens pärlor

livets
puls

tänder vattnens ögon



savannen är smycket

sedan
du

planterade dina steg
i

stillhet


insåg
troféernas

tystade
smärtstämma


den stämman

med sin djupa smärta


väckte dig till

glöd




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-16 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så. Bra.
2012-10-17

  Lars Hedlin
TAggar som skär men kärlek förnär....
2012-10-17

    hver
Af glóð stígur lof
andans ljúfi vinur.
Lifir lýsir hof
kyndir hjartans hvinur.

mvh gufa
2012-10-16

  Peter Kohlm VIP
Likt taggtråden fångar texten läsaren och vägrar att släppa.
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser