Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

million dollar KOCK



vem fan slår ned en människa
efter gonggongen gått?

du vet jag skulle äta upp
min egen tunga om jag inte
kunde förmedla mig.

du är det fegaste jävla
kukjävel jag någonsin mött.

låter chickenjävla
wannabies gå dina fightger.

fuck the fuck off.

fransera din egen jävla trädgård
innan du snackar om kukfritt företräde.




Fri vers (Fri form) av rightbackatYA
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-10-16 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rightbackatYA