Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläcket rinner

Bläcket rinner
nedför armen
ser dess svärta färga

Jag har ristat ett
nytt streck i livet

bejakat
dock
ignorerat
döden

ej längre så
sargad
som dagen
då jag
först höll min penna




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-18 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP