Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vandrare

Du vandrare
Säg mig vart vägen går
Livsvägen

Den är inte linjär
Eller påverkbar

Den följer sin egen väg
Olika inflytanden
Under vägen
Påverkar riktningen

Det är bara att hänga med på
Resan...




Fri vers av AA VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-20 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP