Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ha inte ha

Förlåt
Nu får du hata
mig
Men jag drömmer inte
om dig alls
Hur
ska man kunna glömma
det man haft när du inte
kan
visa vad jag faktiskt har
precis just nu, dig
du
blir inte tvingad, du måste inte
förlåta
någonting, någon alls men
mig
nu?



bankrån
bakifrån
det är så det känns
bara att du inte ens vet vad du stjäl
för du vill bara väl...
my ass alltså.
dags att vakna till den nakna sanningen
det borde svida under linningen
på dig med
jag hoppas att du inte har det bra
jag hoppas du ligger vaken som jag




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-20 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster