Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oväckt

kära ex!
hundratusen oljud av min frände kan inte väcka mig
i natt
femtiosju slag av min frände kan inte väcka mig
i natt
ett hjärtslag av min frände kan inte väcka mig
i natt
jag hoppas att du ligger vaken av detta
som jag




Fri vers (Prosapoesi) av fönster
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-21 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster