Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sudda ut bläck

mina fingrar ser äldre ut på natten
rynkiga och missfärgade
håriga och rörliga
lite för snabba
som myrornas krig
ett prisbelönat kastsystem

häll bläck över det
det går inte att
sudda ut bläck






jag ska ge dig alla mina egendomar
bara du låtsas vara min
tills jag dör




Fri vers (Prosapoesi) av fönster
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-21 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster