Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är konstgjord, jag är påhittad

en man med gitarr
saknar en sträng
en man med en keyboard
saknar två tangenter
en man med trummor
saknar en trumstock
en man med mikrofon
saknar ett hjärta
denna är min förbandslåda


jag saknar en famn
och vårt bandage
signerat Konstgjord (krutovs)
vart är mitt gage?




Fri vers (Prosapoesi) av fönster
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-21 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster