Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jUST MARRIED

wE DO SUCH STRANGE THINGS WHEN WE'RE ASLEEP
BUT THE STRANGEST THINGS WHEN WE'RE AWAKE





sömnlöshet är dylikt
bokstavligt talat

väck mig aldrig till liv
om jag lyckas somna




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-21 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster