Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

annonseras: mansvalp

annonseras
tjugiotvåårig mansvalp
skänkes mot en låda värme
mansvalpen kan tala
gå, cykla och framföra motorfordon
han behöver mat om dagen
bröd går bra
likaså med vatten
han behöver värme på natten
en långtradarkram går bra
han är rostig på kärlekskanten
och bör tränas varje dag
kan laga lättare rätter
och klättra i äppelträd
han gillar stränder med höga vågor
och att utmana ödet
eftersom han misstror det så
tveka inte att ringa!
ett ett två




Fri vers (Spoken word/Slam) av fönster
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster