Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När skall stenen gråta?

När skall stenen gråta?
Hur många kast skall den tåla
innan den blir förkrossad?

Endast gatans lykta ser
bara regnet döljer sanningen
blöter mossan utan att någon ser




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-21 04:11



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du kan kasta stenen hur länge som helst, men den är alltid en sten. Samma som du kan smutskasta en människh hur länge som helst men hon är ändå alltid en människa.
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP