Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge sig av

 

ännu en sömnlös har lämnat världen

 

andlöst ror de unga ut bland molnen

det finns ingen väg tillbaka

för oss, inte nu

 

jag vet vad det är att slå sönder

speglar, jag vet vad det är

att lossa ett ankar

att återigen ge sig

av för första gången

 

 




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 310 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-10-21 11:01



Bookmark and Share


  surface to air
Mäktig känsla i orden, slutet känns nästan som ett crescendo! Mycket vackert!

2012-10-21

  cilax VIP
gillar dikten, avslutningen strålar
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin