Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be *

 

 

Om du är orolig för vad

du ska be?

 

Säg då bara Jesus

så hör Han dig

så vet Han vad du vill ha.

 

Det är så skönt med Jesus,

Han kom till jorden

för att Gud visste

att du behövde veta

vem som är din broder.

 

Jeus dog på korset

för våra skulder och synders skull,

Jesus blev uppstånden

för att visa oss

att det finns hopp,

Jesus visade sig först

för några kvinnor,

för att visa att finns evigt liv

hos Gud.

 

Och allt det andra

som Gud har förberett

för oss.

 

Så säg bara Hans namn, Jesus. 

så blir allt förklarat!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-21 11:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Visst, så är det......
2012-10-21

  Bibbi VIP
Amen!
2012-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så är det...
2012-10-21

    ej medlem längre
i alltid lätt att hitta orden
2012-10-21

    ej medlem längre
Javisst va fint!
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP