Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp, upp

 

 

 

Upp, upp
jag flyger
mot det himmelsblåa
en njutningens färg.
 
Där seglar jag fram
på vindens vingar.
Ser ner mot jorden
och ser dig
på väg upp.
Så att vi tillsammans
kan njuta av det himmelsblå.
 
Att högt där uppe
ser ner på livet 
vi båda lämnat.
Ett liv fullt av ångest
depression.
 
Nu kan vi båda lämna
allt detta
och fortsätta livet
i en underbar värld
mer våra nära och kära.



Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-21 18:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Herre låt ingenting binda de vingar vilka Du en gång har givit åt mig.Giv att jag högt över jorden mig svingar. Lever och sjunger allenast för Dig."...lärde jag redan som barn.
2012-10-23

  Heikki Hellman
Ett poetiskt poem, fyllt av en stor saknad, balanserat och till slut finns där en glimt av hopp!
2012-10-22

  anits VIP
Mycket vackert skaldat och tänkvärt
2012-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, rikta blicken uppåt...segla på örnavingar...
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP