Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(2) två

fullkomligt nykter
relativt fantastisk
nästan perfekt
skadeglädje

du sänder ilska
via blåtand
jag överklockar mitt minne
jag sänder ilska
via blåöga
halvfull och aggressiv











jag saknar dina stinkande fötter
bredvid mina




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-21 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster