Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastanj


Kastanjens helikoptrar har landat!
I tusental har de samlats för att
göra gemensam sak, nämligen tvinga
mig ut med arbetshandskar, kratta
och skottkärra...

Jag ser verkligen fram emot
morgondagen...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-21 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lustig
och jag tror
sprudlande
Gillar
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP