Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill svara

Fråga då!

Fråga, fråga mig...
Gå inte förbi det.

Jag vet ju att du vill,
eller är sanningen att du inte är intresserad?

På riktigt?
Det gör ont om du inte är intresserad.

Tron är nu att du inte är intresserad.
Kan det verkligen vara sant?




Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-22 09:06



Bookmark and Share


  Knickedick
klart att det inte är
Klart man vill säga, men vill någon lyssna?

2013-02-26

  Svart svan
Inte förut...men jag blev nu...:)
2013-01-11

  Quasimodo
Ett starkt uttryck för detta att inte veta, att inte förstå i frånvaron av en dialog!
2012-10-26

    ej medlem längre
att inte få veta..är svårt
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin