Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor kring en separation...


Mi Corazon

Vi led bägge av ett plågat ansiktsuttryck.
Ingen visste
Båda visste

Vad krävs för att släppa taget om dig?

Mi Corazon




Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-08-25 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin