Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre Lugn

 

 

Jag drömde om mitt

i n r e hus,

 

mitt

i n r e kök.

 

Bondkök, bänkrader,

dukat med naturens

allsköns vackerheter,

 

läckerheter.

 

Handgjord karaff med det renaste vatten

från livets källa.

 

Stöpta knubbljus på bord och i

takkronor.

 

 

Upplyst som i en vacker gammal kyrka.

 

 

Smakrika

 

Dofter från köket

 

sprids genom

 

skorstenen ut

 

i nattens sfär.

 

 

 

Jag väntar besök,

 

och Du är mer än

 

Välkommen

 

in.

 

- - - -

 

I samtalet med Dig

 

försvann timmarna.

 

- - - -

 

Gryningsljuset suddades ut,

 

ögonen vilade åter.

 

- - - -

 

Vaknade med ett lugn

 

i mitt

 

i n r e.

 




Fri vers (Fri form) av Osvalds_Dotter VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-10-22 16:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämmig bespegling utav ditt inre hus
2012-11-08

  Ljusletaren
Du berör mig med dina ord och tack för det ;.)
/kram
2012-10-30

  Ninananonia VIP
Mycket vackert..
2012-10-25

  Lena Själsöga Keijser
ja
detta är du

vackert
målar du
husets
djupa innebörd
2012-10-23

  Lars Hedlin
Tycker om denna dikt!
2012-10-23

  Maria T
Tack jag kommer gärna in i denna
vackra dröm
2012-10-22

  Siggesdotter
Så fint och berörande att få "se in" i din dröm!
2012-10-22

  bittemi VIP
Vackert!!
2012-10-22

    Birgersdotter VIP
Väldigt vacker dikt
2012-10-22

    ej medlem längre
fantastiskt vacker är denna dikt

blir berörd av det stora som finns inom raderna
2012-10-22

    jamming223
Väldigt unikt skriven dikt. Fascinerande! :) Ditt inre hus, låter så fint. Det kursiverade är också en sådan ljuspunkt i dikten :) "Upplyst som i en vacker gammal kyrka"
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP