Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikten

Allt är lögn
den insikten gjorde mig fri

Det är vad han säger

Nu är det frustrationens och lidandets fas
som jag genomgår

Människor arbetar emot mig
är inte mottagliga

Det är sorgsamt

Ska jag behöva genomlida en till sorg

Ja.




Fri vers (Fri form) av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-22 19:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett starkt uttryck för smärtan för att komma till insikt
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin