Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Emv2tdDIZvg&feature=relmfu


little London

 

 

 

i din oväntade famn

har jag slutits in

 

din varma hud

stillar min

oro

lenar mina andetag

gör mig liten ung och mjuk

 

så kunde det hända

till slut

och utan aning eller ansträngning

släcker du bränder på dagen

och

tänder min eld

på natten

 

så helt och hållet

självklart

som om alltid

så har varit

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-23 22:36



Bookmark and Share


  papessa
åhhh ja vad skall man säga ....suck
så självklar i sin helhet
complimenti
2014-12-24

  Lena Själsöga Keijser
ditt språk
skänker mitt hjärta glädje
2014-10-31

  Engel
Fin kärleksförklaring.
Anar att du inte är från Göteborg ursprungligen?
2013-01-01

    ej medlem längre
Aaaahhh...som den ljuvaste skälvning, denna text..om det viktigaste i livet..
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP