Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Ögonblick

Det var något
i din blick
Allting stod stilla
för ett ögonblick

Det var en känsla
som stannade hos mig
Något med tiden
Tänk om jag funnit Dig?

Du hade en annan
vågade ingenting göra
I min redan
så stökiga livsröra

Det var något
I din blick
som talade till mitt hjärta
om kärlek, hopp

och evig smärta




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-24 02:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP