Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanstrålning

Andas gröna toner
i hopp om att
min energi
skall nå fram till dig

Längtar ängar
och sandstränder
vandra i skogar
bland mossa och svamp

När tårar faller
jag så inser
min väg är ännu
ej funnen

Spinner vidare
en dag till i livet
önskar inget
tar inget förgivet

Andas gröna toner
i hopp om att
min energi
skall nå fram till dig




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-24 02:53



Bookmark and Share


  kråkan VIP
fint..så som man ju vill..
2012-10-24

    ej medlem längre
så bra!
2012-10-24

    ej medlem längre
Knyter så snyggt samman säcken.
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP