Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svärdslilja


svärdsliljor


pryder kiselstensgångens
sidor

revärer





änglatrumpeter
ljuder mollackord




svärdsliljor
viker om blad




knäpper händerna
slutande om

trär
anemonring



runt
klippstäder



toffelblomster
omsluter

sargadefötter




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-25 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar!
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser