Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlös

Rotlös, rastlös, hopplös
lösningsmedel
skamlös, bottenlös, färglös
utslagen
bakfull, ångerfull, tankefull
psykos
nykterhet, ensamhet, ödmjukhet
kärlek
egenskap, medborgarskap, galenskap
längtan!




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 470 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-24 17:02



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Pricken över i:et! Sådär kan man känna sej ibland.
2012-10-30

  Marianne Räf

2012-10-30

    Fågelhjärta
galet bra vill jag påstå! :)
2012-10-30

    ej medlem längre
grymt bra skrivet ...
2012-10-30

  Anoo Niskanen VIP
Mycket starkt och bra!
2012-10-24

  Minkki VIP
ingen konst att rada ord - men att verbalisera ett mänskligt liv utan ett enda verb, det är det. Kul nick därtill
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka