Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är lånad


KATTEN



Jag ser på katten
med en vacker vit krage
runt sin svarta hals



sitter på stenen
blickar ut över nejden
väntar på ett byte




anits 25 oktober 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-25 00:35



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kärleksfullt om katten!
2012-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Jag säger bara ååå...älskar katter...
2012-10-25

    annalöfqvist
Katter är mycket fina- och dina kärleks fulla rader om en Katt var fint!! Anna
2012-10-25

  Bibbi VIP
Fint.
2012-10-25

  Lars Hedlin
Vackert spanande....
2012-10-25

    ej medlem längre
tyst, och vackert..
2012-10-25

  Anya VIP
Joo katter är vackra rovdjur, bra fångat.
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP