Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensitiva dofter!

Alla tomrum fylls av drömmar
verkligheten infinner sig sakta

Fyller tiden
bakom stängda ögonlock

Timmen är slagen
känslor i sensitiva dofter




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 332 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-25 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt...dofterna känns...
2012-10-28

  mare VIP
Fina rader..
2012-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Får mej att tänka på morgonen...fast det är kväll...
2012-10-25

  Destino
Underbara rader
2012-10-25

    ej medlem längre
Intensiv känsla av närvaro.
2012-10-25

  Osvalds_Dotter VIP
Meditationen genomsyrar flera av dina texter-
gillas!

Sensitivitet / intuitionen
Medvetet / Omedvetet

... tänker jag när jag läser din text!


2012-10-25

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Innerlig dikt, och vacker. Uppvaknande som känns!
2012-10-25

  Ljusletaren
Så mediativt fint!
/kram
2012-10-25

    ej medlem längre
Ljuvligt ...
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin