Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Att skriva med levande penseldrag
att måla med tydliga bokstäver.

Att sjunga med graciösa steg
att dansa i moll.

Att skriva handlar mycket om att måla
att måla handlar mycket om att skriva.

Att sjunga handlar mycket om att dansa
att dansa handlar mycket om att sjunga.




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-25 21:07



Bookmark and Share


    maija tuori

Gillar ..så är det !
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg