Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fluga


en fluga surrar runt min skalle
ska kasta den tills jag får napp
sätta den runt min krage
för att känna mig vacker i natt





Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-25 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster