Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta livet

Möter livet
Minnesbilder
Passerar revy
Likt ett kalejdoskop

Vissa bilder är tydliga
Andra är dunkla
I konturerna

Vemod
Över tid som flytt
Blandas med glädje
Över att få ha hälsan
Att få leva




Fri vers av AA VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-25 23:24



Bookmark and Share


    snöö
Känner igen mig i dina ord. Det är livet.
2012-10-28

  Anira
vacker tacksamhet ...Tack
2012-10-27

  Sofhia Wirström
fin känsla
vackra rader
2012-10-26

  Ninananonia VIP
Skön känsla..
2012-10-25

    Birgersdotter VIP
Ja ..bra-att känna lycka
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP