Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färggranna rum

När färgen kom in förändrades hela scenariot.
Det trista askgrå blev ett intimt och drömlikt landskap.

Vänskapen förvandlades till ett erotiskt och återkommande
mönster på kärlekens färggranna sidenduk.

Djupa dalar blev höga himlar där det obegränsade ljuset
etsats fast i nakna själars tvärdjup.

Där i det vackra, det mystiska, frodas du och jag.

Vi dras mot varandra i en evig vals
som försatt oss i en ljuvlig trans.
© Niklas Holmgren




Fri vers (Fri form) av Niklas Holmgren
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-25 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren