Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke om döden


Skall så få vara

Bara en evighet från oss
Kan väll inte vara en sån fara

ÄR det ett fel att vilja
Att få sträcka ut ett liv till evigheten
Eller bara få något att försaka
Det där att inte i all evighet vara

Att få bara så få vara
Andas låta livet få fara

Kanske är det bara
En illusion
Det där med livet




Bunden vers av backsippa
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa