Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt astrakanäpple

 

 

När du gick bort

för att möta din Gud

då tystnade författaren.
 
Han som sedan själv
 
valde att ta sitt liv.
 
 
Du åt ditt astrakanäpple
 
för att sedan
 
ge upp din ande.
 
Efter din död
 
blev inget kvar av historien.
 
 
Du måste varit författarens
 
stora kärlek
 
För efter din död
 
var hans liv slut. 
 
 
Ditt liv
 
var guldet i hans liv
 
sanden som bildade
 
ett berg.
 
 
Jag tror
 
att han aldrig
 
kunde glömma dig,
 
Kristina.



Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-27 21:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Utvandrarna ... bra skrivet/kram
2012-10-30

  poetryGirl
vad fint skrivet!
2012-10-28

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2012-10-28

  M M Mannheim VIP
Kändes också stark och berörande när jag skrev den.
2012-10-27

  Angel of love
Oj stark, berör!! Vilken kärlek,sorglig men vackert!
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP