Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär osånt

jag ler i smyg, inombords
bara av att tänka på dig
my love
du som värmer mitt hjärta
\"pruttibangbang\" som får tiden att ta termen psykos

ett minne dyker upp
mungiporna går upp

snart är det 3 år sedan våran resa började
pirret finns kvar...
jag lever




Övriga genrer av Nack
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-13 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nack
Nack